Tartu Ülikooli investeerimisklubi

Otsime sind!

Hei! Seoses uute kohustustega otsime oma tiimi liikmeid.

 

Miks peaksid meiega ühinema?

  • Õpid uusi oskusi
  • Saad ainulaadseid kogemusi
  • Kohtud investeerimismaailma tegijatega
  • Saad uusi kauakestvaid tutvusi
  • Aitad ehitada noort tudengiorganisatsiooni

Fotograaf

Väga oleks vaja inimest, kes käiks üritustel kohal ning teeks pilte esinejatest, osalejatest, melust ning sponsorluspildid. Eelnev kogemus pole kohustuslik, kuid tervitatav. Samuti pole probleemiks kaamera puudumine, leiame sellegi.

Videograaf

See aasta soovime kõiki seminare salvestada, et saaksime neid ka tulevastele liikmetele jagada või midagi järele vaadata. Eelnev kogemus pole kohustuslik, kuid kindlasti aitab. Vajalik tehnika on meie organiseeritud.

Sisuloojad

Organisatsiooni erinevate sotsiaalmeedia kanalite haldamine on väga suur töö, ning käib ühel inimesel üle jõu. Seetõttu ootab turundus- ja kommunikatsioonijuht Sven endale abilisi, kes aitaks sisuloomega. Vaja on hallata Facebooki, Instagrami ja LinkedIni, kus oleks vaja luua üritusi, jagada uudiseid, teha regulaarseid postitusi meie tegemistest jne. Soovi korral saab kirjutada ka börsinädala ülevaateid, mille tegemiseks ei pea kindlasti olema pikaajalist investeerimisoskust.

IT-abi

Lisaks juba nimetatud ülesannetele otsime inimest, kes aitaks meil korras hoida ja uuendada kodulehte. Koduleht on WordPressi baasil, seega IT-taust ei ole sugugi tähtis.

Kas soovid meiega ühineda? Kirjuta meile Facebooki või saada e-mail utinvesteerimisklubi@gmail.com.


Kas tahaksid meiega ühineda, kuid eelnevalt nimetatud pakkumised ei paku huvi? Pole probleemi, kindlasti leiame ülesandeid ka muudest valdkondades.